Sopron-ÉR-t

2009.09.27. 23:09

Baráti kézfogás

El tudja képzelni, hogy valaki valamit meggyőződésből, anyagi érdek nélkül tegyen?

El tudja képzelni, hogy a „magas tudomány" találkozik a hétköznapi valós problémákkal, sőt, segít megoldani azokat? El tudja képzelni, hogy a professzorok is a földön járnak, hogy az orvosok nem csak fél-latin szófoszlányokat ismételnek, de választ is adnak kérdéseire? El tudja képzelni, hogy a közös tenni akarás, a szakmai becsület, az emberi szó gyógyító erejű? Hogy hit és meggyőződés nélkül nincs és nem is lehet sem eredményes gyógyítás, sem tartós gyógyulás? Hogy nem csak a testet, de a lelket is gyógyítanunk kell? Hogy a gyógyítás nem csak tudomány, de egyben művészet is?
Igen? Akkor várom Sopronban, október 17-én, szombaton 14.30-kor a Hotel Fagusban. Ismerjük meg három orvosprofesszor - Papp Lajos, Simon Kornél és Matos Lajos - gondolatait! Várjuk - természetesen ingyenesen - a nemegyszer meglepő, szabad gondolatok óráira, várjuk egy baráti kézfogásra!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!