SX520 - Csodálatos Full HD videofelvételek egyszerűen

Kísérletezz és szórakozz a kreatív vezérléssel!

kisalfold.hu

SX520 jellemzők

Egyetlen sokoldalú, kompakt fényképezőgép otthonra és bárhová

Büszkén oszthatod meg a kiváló minőségben készült képeket

Könnyen rögzítheted a Neked tetsző felvételeket – éjjel-nappal

Kísérletezz és szórakozz a kreatív vezérléssel

Csodálatos Full HD videofelvételek egyszerűen

A 42-szeres zoommal mindent megörökíthetsz, amerre a szem ellát

Könnyen a kép keretben tarthatod a távoli témákat

Stabil, kényelmes fényképezésben lehet részed

Kiváló képeket készíthetsz a HS System rendszerrel és az Intelligens képstabilizátorral



Használd ki a kreativitásodat

Egyelten érintéssel remek Full HD videofelvételeket készíthetsz

A Smart Auto megkönnyíti a dolgodat

Fedezd fel a teljes manuális működés világát

Rögzítsd az összes eseményt

Sokoldalú szuperzoom minden alkalomra – otthon és bárhol

Azok számára, akiknek otthon és nyaraláskor is fontos a sokoldalú zoom, az azonnali felvételkészítés és az extra kreatív beállítások

Zoombeállító segéd továbbfejlesztett automatikus üzemmóddal

Amikor nagy teljesítményű zoommal készítesz felvételt, kihívást jelenthet a keretben tartani a témát. A továbbfejlesztett Zoombeállító segédnek köszönhetően ugyanakkor csak meg kell nyomnod a keresés gombot, amikor elveszíted a témát, és a fényképezőgép gyorsan elzoomol a jelenettől, hogy újra meg tudd keresni, majd a gomb elengedésekor ránagyít az új helyszínre. Az automatikus üzemmód automatikusan eltávolodik a jelenettől, amikor a téma elhagyja a keretet, vagy annak széléhez ér. Megadhatod a keretben lévő téma méretét/arányát (például arc, felsőtest vagy teljes test), és a fényképezőgép automatikusan közelít vagy távolít helyetted az éppen megfelelő mértékben.



Hibrid automatika

A Hibrid automatikával egyszerűen készíthetsz szórakoztató videoösszefoglalót a napodról. Csak annyi a dolgod, hogy a Smart Auto intelligenciáját felhasználva a szokásos módon készítesz felvételeket, és a hibrid automatika minden felvétel előtt automatikusan 4 másodpercnyi videofelvételre érdemes filmet fog rögzíteni. Ezután összefűzi Neked a klipeket, és egyetlen HD minőségű rövidfilmet készít a napodról. Ha akarod, meg is szerkesztheted a videofilmet, és minden kliphez hozzáfűzheted az adott állóképeket is.

Kreatív felvételkészítés

Engedd szabadjára a kreativitásodat a lehető legegyszerűbb módon – a kreatív felvételkészítésnek köszönhetően. Teljesen új és szokatlan módokon rögzítheted ugyanazt a témát, mert automatikusan és intelligens módon további öt felvétel készül, melyek különféle kreatív és művészi effektusokkal ruházzák fel az eredeti fényképet. Összesen 46 effektus található a 4 kategórián belül – Retró, Természetes, Speciális és Monokróm. Csak válassz ki egy kategóriát, vagy hagyd, hogy a fényképezőgép meglepjen!



42-szeres ultrazoom különösen nagy látószöggel

A ZoomPlus 84-szeresére növeli a zoomot

Gyenge megvilágításnál készített nagyszerű felvételek a HS System rendszerrel

16,0 megapixel

A téma egyszerű követése maximális zoommal

Egyszerű felvételek videóösszefoglalóval

Minden helyzetben stabil felvételek

Készíts egyedi képeket a művészi effektekkel

Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével

1080p videók

42-szeres zoom a távolban lévő részletekhez vagy lélegzetelállító tájképek rögzítéséhez

A Zoombeállító segéddel könnyen a keretben tarthatod a témát
Élvezd az ergonomikus kialakításnak köszönhető kényelmes, stabil felvételeket



Rögzíts kiváló, éles képeket a HS System rendszerrel és az Intelligens képstabilizátorral bármilyen helyzetben, akár gyenge megvilágítás mellett is

Készíts ragyogó fényképeket a lehető legegyszerűbben a hibrid automatikával, és hagyd magad szórakoztatni a napodról készített videoösszefoglalóval

Rögzíts minden eseményt gyors reakcióidővel és folyamatos felvételkészítéssel

Élvezd, hogy játszhatsz a kreativitásoddal, és engedd szabadjára az

Benned rejlő művészt

Fejleszd a készségeidet és fedezd fel a teljes manuális vezérlés világát

Készíts egy gombnyomással sztereó hanggal rendelkező Full HD videofilmeket

Sokoldalú, könnyen hordozható, 42-szeres zoommal rendelkező fényképezőgép, mely minden eseményt lenyűgöző részletességgel rögzít.
Élvezd a maximális könnyedséget, fejleszd fényképészeti tudásodat, és fejezd ki önmagad a kreatív vezérléssel.

Egyetlen fényképezőgép az összes különleges pillanathoz

Sokoldalú zoomteljesítmény

Ezzel a kompakt bridge fényképezőgéppel mindent megörökíthetsz a hihetetlenül részletes, nagy távolságból készített közelképektől a csoportképeken át a lenyűgöző tájképekig. Óriási, 42-szeres optikai zoom rejlik ebben a kis méretű és tömegű készülékben, melyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová.

Könnyedén nyomon követheted a témát

Erős nagyítás mellett is könnyedén követheted a távoli a témákat. Csak nyomd meg a gombot, és a Zoombeállító segéd gyorsan eltávolodik a jelenettől – így új perspektívába helyezheted a témát –, a gomb felengedésekor pedig visszavált a nagyított méretre. A továbbfejlesztett automatikus üzemmód automatikusan eltávolodik a jelenettől, amikor a téma elhagyja a keretet, és segít előre megadott méreten tartani a témát.

Kényelmes, stabil képrögzítés

A tervezés során a Te kényelmedet tartottuk szem előtt, hogy teljes zoommal is stabilabb felvételeket tudj rögzíteni, és a kifinomult, ergonomikus markolatnak köszönhetően huzamosabb időn keresztül is kényelmesen tudj felvételeket készíteni.



Éles felvételek bármilyen fényviszonynál

Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System rendszere gyenge megvilágításnál, vaku és állvány használata nélkül is könnyedén lehetővé teszi az értékes pillanatok hangulatának visszaadását. A 16,0 megapixel azt jelenti, hogy kivételes minőségben, részletgazdag képekben és poszterméretű nyomatokban lesz részed.

Minden alkalommal éles eredmények

Az intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is.

Káprázatos képek könnyedén

A Smart Auto megkönnyíti a nagyszerű fényképek és videofilmek rögzítését, mert kiválasztja a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra – a jelenet típusától függetlenül. A Hibrid automatika szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót készít a nap összes felvételéből az Te szórakoztatásodra.

Mindig ragadd meg a pillanatot

Az élet gyorsan elrepül. Egyetlen értékes pillanatot se hagyj ki, hanem örökítsd meg a lenyűgöző, nagy sebességű eseményeket ezzel a rendkívül gyors reagálású fényképezőgéppel, mely gyors és folyamatos felvételkészítést tesz lehetővé.

Engedj teret a kreativitásodnak

Kápráztasd el családtagjaidat és barátaidat a kreatív érzékeddel. A Kreatív felvételkészítés intelligens módon rögzít hat, különböző művészi effektusokkal felruházott képet ugyanarról a témáról. Vagy fedezd fel a kreatív üzemmódok választékát – használd a halszemhatást, vagy állítsd be azt, hogy az állóképek és a videofilmek kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnjenek.

Fejleszd a készségeidet

Fedezd fel a teljes manuális vezérlésben rejlő kreatív lehetőségeket. Kísérletezz a fényképezőgépbe lépő fénnyel, hogy továbbfejleszd fényképészeti tudásodat, és a következő szintre emeld a kreativitásodat.

Élethű videofelvételek egyszerűen

Nagyszerű videofilmeket készíteni gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással kiváló Full HD videofilmeket rögzíthetsz 30 kép/mp sebességgel és sztereó hanggal. Készíts felvételeket útközben, és nem kell lemondanod a kiváló, éles eredményről.

Azok számára, akik minden értékes pillanatot meg szeretnének örökíteni – közel vagy távol – könnyedén. A sokoldalú PowerShot EC376 egy nagy zoommal rendelkező kompakt bridge fényképezőgép, mely teljes manuális vezérlési beállítással ötvözi a szórakozást és a kreativitást.

• 16,0 megapixeles érzékelő, HS System DIGIC 4+ processzorral
• 42-szeres zoom, 24 mm
• Full HD 30 kép/mp sebesség
• Teljes manuális
• Kreatív felvételkészítés és hibrid automatika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!