Fertőrákos

2021.06.11. 09:00

Szabad az út Virágosmajorba

kisalfold.hu

A Fertő-part fejlesztéséért felelős Sopron–Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. tájékoztatja a vízi sportolókat, horgászokat, hogy a beruházás részeként készülő északi kikötő építési munkálatai miatt a virágosmajori csatorna torkolatánál korábban elrendelt hajózási zárlatot pénteken 17 órától 14-e, hétfő reggel 8 óráig feloldja.

Június 14-e, hétfőtől délutánonként 17 órától használható a csatorna, majd 18-a, péntek délután 17 órától korlátozások nélkül ki lehet jutni a nyílt vízre. A fejlesztő cég a kivitelező támogatásával az érintett sportegyesületekkel folyamatosan egyeztet annak érdekében, hogy az edzéseket, táborokat korlátozások nélkül tarthassák meg a nyári szezon teljes időtartamában. Az építési munkálatok miatt előfordulhatnak időszakos lezárások, amelyekről valamennyi érintett szervezetet időben értesíti a fejlesztő cég.

A virágosmajori kikötő üzemeltetőjét is minden változásról és az építési munkák miatt bevezetendő korlátozásról folyamatosan és teljeskörűen tájékoztatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!