trófeák

2021.10.20. 21:00

Megyei vadásznapot tartottak Göbös-majorban

Az Országos Magyar Vadászkamara GyőrMoson-Sopron megyei területi szervezete a szeptemberben terítékre került gímbikák trófeáinak szemléjét a hétvégén a megyei vadásznap keretében rendezte meg.

kisalfold.hu

A házigazdája a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt., helyszíne a Göbös-majori Ökoturisztikai Központ volt. Nagy Balázs, az erdőgazdaság fővadásza lapunknak elmondta, hogy a kiállításra 24 megyei vadászatra jogosult 260 gímbikatrófeával érkezett. A kiállított trófeák közül a megyei trófeabíráló bizottság 130-nak ítélt érmes minősítést.

A szemlén részt vevő trófeák átlagos tömege 6,9 kilogramm volt, a legnagyobb kiállított trófea a Berekmenti-Csalit Vadásztársaság területén esett, tömege 10,28 kilogramm volt. – Köszönet illet mindenkit, aki hozzájárult, hogy ilyen jelentős trófeakiállítást rendezhettünk. Az esemény a jövőben remélhetőleg egyre több kiállítót és érdeklődőt vonz majd – nyilatkozta portálunknak Nagy Balázs, az erdőgazdaság fővadásza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!