Sport

2021.10.13. 11:00

Megrendezik a félmaratont Sopronban

kisalfold.hu

A koronavírus-járvány miatt elhalasztott Sopron Félmaraton – Európa Futás elnevezésű versenyt október 17-én, vasárnap rendezik meg. A félmaraton célja az egészséges életmód népszerűsítése, a futás örömeinek megismertetése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása. A szervező Sopron Városi Szabad­idősport Szövetség és Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Sportfelügyeleti Csoportja az idei eseményen a soproni népszavazás centenáriumi évfordulójáról is megemlékezik.

A futók a 7, 14 és 21 kilométeres távokat egyéniben, emellett a 14 kilométeres távot kétfős, a 21 kilométereset pedig háromfős váltóban teljesíthetik. Nevezni már csak a verseny napján, a Káposztás utcai versenyközpontban lehet korlátozott számban 7 és 8.30 között. A verseny 9 órakor indul. A járványra tekintettel a versenyrendezés feltételei változhatnak. A versenykiírás további részletei az svszsz.hu oldalon olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!