verseny

2021.12.01. 09:00

Keresik a legszebb adventi díszt Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár polgármestere meghirdette az „Advent Mosonmagyaróváron” elnevezésű helyi lakossági versenyét. Pályázni a közterületről látható, a városkép esztétikus megjelenését, esti karácsonyi hangulatát fokozó, legszebben díszített házról, előkertről készített esti fotókkal lehet.

kisalfold.hu

Fontos, hogy a fotók az összhatást, látványt mutassák, ne közeli képben az egyes részleteket. A bírálat során a legszebb kompozíciót és a legkreatívabb egyedi megoldásokat értékelik.

Pályázni csak elektronikus úton lehet a [email protected] e-mail-címre megküldött pályamunkával. Az e-mailhez csatolni kell a Mosonmagyaróváron fellelhető, adventi díszben álló házról vagy előkertről – az esti órákban, kivilágítva – készített, maximum három jó minőségű fotót, rövid leírást, valamint a jelentkezési lapot, mely a www.mosonmagyarovar.hu honlapról letölthető. Ingatlanonként csak egy pályázat adható be. A pályázat beküldési határideje: 2021. december 13. A beérkezett pályamunkákról készült fotók közül pályázókként a kiíró által legjobbnak tartott képet december 15-én a Facebookon keresztül közönségszavazásra bocsátja a kiíró. A legtöbb szavazatot kapott mosonmagyaróvári ház vagy előkert tulajdonosát értékes vásárlási utalvánnyal jutalmazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!