Kék hírek

2021.09.22. 13:00

Győri balesetek szemtanúit keresik

kisalfold.hu

Győrben, a Szigethy Attila úton közlekedett ismeretlen személy, ismeretlen típusú és honoságú gépjárművel szeptember 19-én 19 óra körül. Haladása során, a Szigethy Attila út 93. szám előtti útszakaszon a járművel vélhetően hátramenetet hajtott végre, amelynek során az autóval neki ütközött az úttest jobb oldala mellett parkoló Opel típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott. A balesetet követően az ismeretlen sofőr a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy közlekedett szeptember 18-án 20 óra 30 perc és szeptember 20-án 15 óra 15 perc között ismeretlen típusú gépjárművel Győrben, a Kodály Zoltán utca belső szervízútján. Haladása során, a Kodály Zoltán utca 29. számú épület előtti területen lévő egyik kiépített parkolóba történő beállásakor – vélhetően figyelmetlensége miatt – neki ütközött az ott várakozó Skoda típusú személygépkocsinak, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

Kérik mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!