pályázat

2021.08.24. 19:00

Fertő-táj művészszemmel

Alkotói pályázatot hirdet „Fertő-táj művészszemmel” címmel a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa és a Civilek a Fertő-tájért Egyesület.

kisalfold.hu

A pályázat célja a Fertő-táj és a Hanság szépségének, egyediségének bemutatása az alkotók szemszögéből, az ember és a táj viszonyának megörökítése, ismeretlen részletek felfedezése. A megyében élő képzőművészek munkáin kívül bemutatkozási lehetőséget biztosítanak pályakezdő, felnőtt alkotóknak is. A pályaműveket szeptember 6-ig várják a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa irodájában, a Széchényi-kastély, 9436 Fertőszéplak, Széchényi tér 1. címen. Két képzőművészeti ágban, három alkotással lehet nevezni.

A pályamű grafika és festmény lehet, bármilyen technikával. Mellékelni kell a kitöltött adatlapot, valamint az alkotások hátoldalán fel kell tüntetni a kép címét, a készítő nevét és elérhetőségét, illetve kérik, hogy leadás előtt vegye fel a kapcsolatot a 06-30/359-3924-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail-címen. A legjobb pályaművek kiállításon vesznek részt és díjazásban részesülnek, illetve a kiállítási anyag megjelenik a Civilek a Fertő-tájért Egyesület honlapján és közösségi oldalán is. A kiíró szervezetek a díjazott pályaművekből vásárolnak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!