Jelentkezőket várnak

2021.06.01. 19:00

Felelős állattartás pályázati segítséggel

kisalfold.hu

A Magyar Falu Program keretében „Felelős állattartás elősegítése” címmel megjelent felhívásra a rábakecöli önkormányzat is pályázat benyújtását tervezi.

Kizárólag nyertes pályázat esetén, támogatással az alábbi ellátások valósulnak meg: ebek, macskák ivartalanítása, veszettség elleni oltása, kutyák transzponderrel, azaz mikrocsippel való megjelölése. A támogatásra – így az ingyenes veszettség elleni oltásra is – az igényfelmérésen jelentkezők jogosultak. Ehhez szükséges az állattartó neve, címe és aláírása, az igényelt szolgáltatás, valamint az állat fajának, nemének és súlyának megjelölése. Rábakecölben jelentkezni a Soós Imre Kulturális Központban június 14-ig hétfőnként 10 és 17 óra között, péntekenként 13 és 18 óra között lehet.

Kellő számú igény esetén a vági önkormányzat is indul a „Felelős állattartás elősegítése” pályázaton, amelyhez az állattartói hozzájáruló nyilatkozatot június 10-ig várják a községházán. Nyomtatvány is ott kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!