Szeptember 23-25-ig

2022.09.19. 19:00

Soproni Borzsongás a Deák téren

kisalfold.hu

A Soproni Borzsongás elnevezésű programon a Deák téren szeptember 23–25-ig az ország legősibb borvidékének 19 borosgazdája invitálja az érdeklődőket a soproni bor útjának bejárására. Várják a látogatókat, hogy megismerjék a borvidék hagyományait, a modern borkészítés tudományát és természetesen a finom soproni nedűket. A borvidék a szőlő ezerféle zamatáról szól, melyek az aromában, illatban és színek ragyogásában kelnek új életre. A Soproni Borzsongás is ennek a gazdagságnak igyekszik minél átfogóbb gyűjteményét bemutatni.

A kínálatot színpadi programok is színesítik. Fellépnek a HofferSuli zenekarai, a Helit és Timeless, Kollár-Klemencz László triója, Ripoff Raskolnikov, Teddy Harpo, Hangácsi Márton, az Ötödik Évszak és a Swing à la Django. Palackorrú Howard szociálpszichológiai borkóstolásán is részt vehetnek az érdeklődők, ahol Buzás Mihály gerillasommelier hasznos tanácsait hallhatják. A rendezvényen szombaton 16 órakor köszöntőt mond Farkas Ciprián polgármester és Molnár Tibor Áron, a Borút egyesület elnöke. A rendezvényhez kapcsolódik a soproni KultPetőfi eseménysorozat is. 
 

Címkék#bor#Sopron

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!