Kellemes jótékonyság

2022.09.21. 11:00

24 órás masszázs a mosonmagyaróvári Emma gyógykezeléséért Győrben

kisalfold.hu

Szombaton délelőtt 9 órától Győrben, a vízügy Kálóczy téri csónakházában 24 órás Shiatsu masszázst szerveznek a Kisalföld alapítványa által is támogatott mosonmagyaróvári Németh Emma gyógykezelésének támogatására. 

– A programot 2013-ban Haller Erzsébet Mosonmagyaróváron találta ki, amit összekötött jótékonysággal is. Azóta minden évben mindig más városban rendezik meg. Idén Budapesten az ukrán menekültek megsegítésére is tartottak akciót. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül Shiatsu masszázst (matracon, ruhában) adnak az érdeklődőknek, hogy belekóstolhassanak a módszer hatásaiba. A kezelések 45 percesek, a váltás óránként történik – részletezte Molnár Gabriella főszervező, akinél a +36-30/313-0613-as telefonszámon lehet jelentkezni. 

Emma szülei is kipróbálhatják a masszázst, ami után ünnepélyes keretek között átadják nekik a 24 óra alatt összegyűjtött adományt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!