Szombaton gyűjtenek

2022.08.12. 07:00

Hatalmas szüksége van eledelre Győri Puha Praclik Egyesületnek

kisalfold.hu

Az Országos Állatvédőrség Alapítványnak köszönhetően ismét lehetősége nyílik a Győri Puha Praclik Egyesületnek eledelgyűjtésre Győrben, a Fehérvári úti Intersparban. Kérik, ha tudnak segíteni, látogassák meg őket szombaton 10–17 óra között a bevásárlóközpontban. Ezúttal a pracliházakba és az ideiglenes befogadókhoz szeretnék a gyűjtött eledelek nagy részét eljuttatni.

– Száztíz macska ellátása rengeteg pénzt és energiát emészt fel. A megfelelő eledel beszerzése is nagy kihívást jelent. Rengeteg pénzt kellett eledelre fordítani az utóbbi időkben, ami ivartalanításra is mehetett volna – hangsúlyozta Rikovics Anita, az egyesület alelnöke.

Amire nagy szükségük van: macskaalom, jó minőségű junior- és felnőttcica-konzerv, alutálcás, alutasakos eledel, száraztáp. Ezenfelül szívesen fogadnak rizst, tésztát, macska­bújókat, plédeket, játékokat, tápszert, vitaminokat, tisztítószereket, mosószert és öblítőt, valamint papírtörlőt. Anyagilag az OTP-nél vezetett, 11737038-21451315-ös számlaszámon lehet az egyesületet támogatni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!