Sport

2022.07.01. 19:00

NB II foci - Első felkészülési meccsét játssza szombaton az ETO

Első felkészülési mérkőzését játssza szombaton délelőtt 10 órától az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Az immár Tímár Krisztián által irányított gárda a városi rivális, az élvonaltól búcsúzó Gyirmót FC Győrt fogadja az ETO Park „camping” pályáján.

kisalfold.hu

Fotó: eto.hu

A csütörtökön kinevezett Tímár Krisztiánnak még nem volt sok ideje megismerni a játékosokat, máris mérkőzésen kell helytállnia új csapatával. Új vezetőedzőnk első benyomásai jók, a játékosok befogadóak a módszereivel kapcsolatban, és habár az eredmény másodlagos lesz szombaton, bízik benne, hogy egy jó mérkőzéssel kezdik meg az edzőmeccsek sorát.

– Két edzésen vagyunk túl az érkezésem óta – kezdte Tímár Krisztián. – Ez egy nagyon rövid ismerkedés volt, a hétvégi mérkőzésen várom, hogy a játékosokról minél több benyomást tudjak szerezni, és élesben is többen megmutassák magukat. Kevés volt eddig ez a két nap, de próbálunk minél gyorsabban abba az irányba haladni, amit szeretnénk a jövőben látni a csapattól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!