Adomány lesz belőle

2022.07.11. 19:00

Fertőszentmiklóson és Egyházasfalun várják a búzát a Magyarok Kenyeréhez

kisalfold.hu

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program 2020-ban és 2021-ben a nehézségek ellenére is rekordokat döntött. Soha annyian nem álltak a program mellé, mint akkor, a határon túli adakozó gazdák száma pedig kimagaslóan emelkedett. 
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke, Németh Gergely felhívással fordult a gazdákhoz, hogy most, ebben a háborús, nehéz helyzetben is mutassák meg, hogy „egy kenyéren vagyunk”, és tegyék továbbra is a dolgukat szorgalommal, összefogással a mindennapi kenyérért, a nemzet jövőjéért, és adakozzanak, adományozzanak ebben az esztendőben is a rászorulók megsegítéséhez. 
A felajánlott búza egy részét liszt, a másik részét pedig kenyér formájában osztják szét a segítő szervezeteknek az egész Kárpát-medencében. 
Térségünkben Fertőszentmiklóson Kovács Jenő, Egyházasfaluban Derdák Gábor várja a búzafelajánlásokat. Ezenkívül az akció támogatása bárki számára pénz befizetésével is lehetséges. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!