Kékhírek

2022.07.05. 06:06

Le akart szállni az utas a buszról, de végül kiesett a járműből Győrszemerénél - a sofőr elhagyta a helyszínt

Szemtanúk jelentkezését várják a rendőrök.

kisalfold.hu

Fotó: MW-archívum

Győrszemerén, a Győri úton – Győr felől Tét irányába – közlekedett 2022. június 13-án 19 óra körül a Volánbusz egyik autóbusza. Egy utas a 83-as számú főúton, „Győrszemere alsó” megállóhelyen akart leszállni a járműről, azonban a  busz ajtaja előtte becsukódott, majd újra kinyílt, és a járat elindult, amelynek következtében a személy az egyensúlyát elvesztette, és a gépjárműről a buszmegálló területére esett. Az autóbusz vezetője az esetet követően a helyszínről segítségnyújtás nélkül hajtott el - közölte portálunkkal a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Ismeretlen személy közlekedett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel 2022. június 27-én 6 óra és 12 óra 50 perc között Győrben, a Székely utcában. A Székely utca elejéhez érve, az út jobb oldalán parkoló Toyota típusú személygépkocsinak ütközött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

A fenti esetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk – illetve az autóbuszon a megjelölt időben utasként tartózkodó személyek – jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!