Közélet

2022.06.20. 17:00

Rotarys tisztújítás Sopronban

kisalfold.hu

A Rotary Club soproni szervezete a napokban tartotta meg éves tisztújító rendezvényét, ahol Göde József leköszönő elnök adta át a Rotary-láncot az új vezetőnek, Szarka Györgynek. Az eseményen elismeréseket is átadtak.

Göde József a tisztújító ülésen úgy fogalmazott, embert próbáló, kihívásokkal teli időszakon van túl a Rotary Club Sopron. Ősszel az ismét megjelenő koronavírus, tavasszal pedig a szomszédunkban zajló háború nehezítette a helyzetüket.

Ennek ellenére helytállt a klub: egy defibrillátort adományoztak Nagycenk önkormányzatának, a befolyt adományokból rászoruló gyerekeket, családokat segítettek. A Tómalom úti gyermekotthonnak állatterápiás kezelést finanszíroztak.

Kitüntetést kaptak azok a tagok, akik kiemelkedően sokat tettek a közösségért. Molnár Tibor Paul Harris Fellow-díjat kapott, valamint elismerést vehetett át Fleischhacker Edit, Cserta László, Locsmándi Szabolcs és Horváth Tamás is.

Az új elnök már 30 éve szolgálja a Rotaryt. Szarka György egy éven keresztül fogja vezetni a társaság munkáját. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!