Labdarúgás

2022.06.19. 17:00

NB II foci - Két új igazolás Gyirmóton

A Gyirmót FC Győr tegnap hároméves szerződést kötött két fiatal labdarúgóval – adta hírül a klub honlapja.Soltész Dominik (2000-ben született) kispesti nevelésként játszott korábban az Ajka NB II-es csapatában. A támadó középpályásként, valamint szélsőként is bevethető játékos az elmúlt szezont Debrecenben töltötte kölcsönjátékosként.

kisalfold.hu

Kovács Milán (1999) a Vasas Kubala Akadémia növendékeként a Vasas színeiben mutatkozott be az NB II-ben. Az elmúlt évben 38 mérkőzésen a Szeged alapembere volt a 193 cm magas középpályás. 

Mindkét futballista szerepeltetéséhez nagy reményeket fűznek a kék-sárgák, ők pedig bizonyíthatják a képességeiket. 

A rövid nyári pihenő után június 15–17-én orvosi és terheléses vizsgálatokon estek át a keret tagjai és 20-án kezdik meg az edzéseket. A felkészülést nagyrészt az Alcufer Stadionban végzik majd, utána a negyedik héten ausztriai edzőtáborba utaznak. A bajnoki rajt előtt ismét itthon tréningeznek. 
Az NB III-as gárda tagjai először június 23-án találkoznak. Az NB II-vel együtt ez a bajnokság is július 31-én indul, a felkészülés tehát mindkét társaságnál hat hét lesz. 

Az előkészületi mérkőzések szervezése még folyamatban van. 

A Kisalföld információi szerint az elmúlt idényben a Fehérvár kölcsönjátékosaként Gyirmóton szereplő Zeke Márió az NB I-be frissen feljutottKecskemétben folytatja a pályafutását. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!