Közösség

2022.06.08. 09:00

Figyelemfelkető plakátterv-pályázatot hirdettek Hövejen

kisalfold.hu

Hövejen plakáttervekkel pályázhatnak a fiatalok, amelyek ezekkel a témákkal foglalkoznak: Milyen szabályokat kellene betartani a játszótéren és annak környezetében? Mire hívnád fel az autósok figyelmét? Az alkotásokat június 30-ig várják a községházán. A legjobbakat jutalmazzák, és táblák készülnek belőlük az új játszótérre. 
Számítanak a szorgos kezekre, csapatépítő nagytakarításra hívják a lelkes segítőket június 11-én 9 órától az alkotóházba (Fő utca 36.). 
Érdemes már jó előre készülni, és összeszedni a feleslegessé vált lomot, a hónap közepén ugyanis lomtalanítás lesz a faluban, kizárólag a höveji lakosok részére. A helyszín a polgármesteri hivatal udvara, csak lakossági eredetű háztartási lomhulladék helyezhető majd el, a nagyméretű lomokat kérik szétszedett állapotban elhelyezni. Nem veszik át a kézi erővel nem rakodható, túlsúlyos, zöld- és szelektív, autóbontásból származó, építési-bontási, fém- és veszélyes hulladékot. 
A programokról, valamint a közeljövőben a településen zajló eseményekről bővebb tájékoztatás Hövej község közösségi oldalán olvasható, ahol a Himod–Hövej háziorvosi rendelő aktualitásairól, a június 1-jétől érvényes háziorvosi helyettesítésekről is informálódhatnak a helybeliek. 
 

Címkék#Hövej

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!