Eredményes munka

2022.06.09. 11:03

Értékes szakmai elismeréseket kaptak a Széchenyi egyetem oktatói

Dr. Schmidt Rezső professzor és dr. Lampert Bálint adjunktus munkáját díjazták.

kisalfold.hu

Dr. Schmidt Rezső egyetemi tanár, a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Kar volt dékánja, a Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer- tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola oktatója Nagyváthy János Díjat kapott.

Az adományozó Agrárminisztérium méltatása szerint „a növénytudomány oktatásában, tudományos jövőképének alakításában, a győri egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Kar korábbi dékánjaként az oktatásban, a szervezetépítésben, az együttműködés értékeinek, lehetőségeinek kimunkálásában, gyakorlati alkalmazásában végzett kiemelkedően eredményes munkáját ismeri el a díj.”

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, Polgármestere Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem díjat adományozott dr. Lampert Bálintnak, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János kara adjunktusának, a Tanár- és Tanítóképző Tanszék oktatójának  a környezet- és természetvédelem területén végzett egyetemi kutatói, oktatási munkájáért, a környezeti nevelés terén elért eredményei, a környezeti fenntarthatóság érdekében végzett szemléletformáló tevékenysége elismeréseként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!