Június 24-25.

2022.06.22. 07:00

Belga és Ismerős Arcok a fesztiválon Vásárosfaluban,

Nagyszabású fesztivált rendez az önkormányzat június 24–25-én Vásárosfaluban, a Linkó Faluház mögötti közösségi téren.

kisalfold.hu

A Linkó-Feszt programjai pénteken 17 órakor kezdődnek. A fellépők között lesz 17.30-tól a Gargantua, Maxisun, az Audio­shake, 22 órától színpadra lép a Belga, majd 23.45-től DJ Vastag pörgeti a lemezeket.

Szombaton tovább folytatódik a program, 10.30-tól térzenével indul a nap, 11 órától adják át a Magyar Falu Program beruházásait. Az ebédhez a kapuvári Mihálka Jenő fúvós­zenekar szolgáltatja a zenét. 13 órától egymást követik a fellépők, köztük a Beledi Ezüstfenyő Énekkar, lesz ­KvintOperett-előadás, Teofil, a csokigyáros. Modern táncokkal ismerkedhetnek a vendégek, továbbá a Greenroad Country Band is színpadra áll. Szandi 18 órától ad műsort, Tóth Tünde 19.30-tól lép fel. Az Ismerős Arcok 21 órától ad koncertet, végül bállal zárják a fesztivált.

A játszóháztól kezdve az ugrálóváron át a lufihajtogatásig az előbbieken túl még számos kísérőprogrammal is kedveskednek a szervezők. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!