A kicsik nagy napja

2022.05.28. 23:07

Játékbirodalommá változott a Jereván lakótelep - Vidám városi gyereknapot tartottak Sopronban - fotók

A vidám játékok, élmények és szórakozás napja, a gyermekek ünnepe volt a szombati a Jereván lakótelepen Sopronban.

kisalfold.hu

Fotók: Griechisch Tamás (SopronMédia)

Fotó: Tamas Griechisch

A városi gyereknap jól bevált, közkedvelt helyszíne a Kodály tér benépesült: játékbirodalom - légvárak, ugrálóvárak, csúszdák, óriásszumó és –csocsó, gladiátor, - zene, tánc, énekszó várta a gyermekeket csaknem egész nap. Akinek kedve volt kipróbálhatta magát kézműveskedésben is, volt arcfestés és lufihajtogató bohóc is.

Rendkívül népszerű volt az igazi rendőrautó, a mentő, a tűzoltóautó és a rabomobil is. Ezúttal nemcsak megtekinteni lehetett az autókat, de azokba be is szállhattak a legkisebbek, és a felszereléseket is kipróbálhatták, így aztán szirénázásától zengett a Kodály tér.

A városi gyermeknapot minden alkalommal igyekszünk élményekkel telivé tenni, mert a családdal közösen megélt élmény az, ami maradandó – mondta el Tóth Éva, önkormányzati képviselő. A Jereván Településrészi Önkormányzat elnöke hozzátette: a részönkormányzat által szervezett Jereván településrészi programok közül a gyermeknap az egyik legnépszerűbb, de mindenképpen legörömtelibb családi program, ahol jó együtt lenni a közösségnek.

Barcza Attila Sopron országgyűlési képviselője – aki családjával látogatott ki az eseményre – a jeles napon hangsúlyozta: a Jereván lakótelep országos viszonylatban is a legszebb lakótelepek egyike, kiváló helyszíne a városi gyereknapnak. Öröm találkozni a családokkal és együtt lenni ezen a szép ünnepen olyan helyszínen, amely az évek során folyamatosan fejlődik és egyre szépül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!