Június 15-ig lehet jelentkezni

2022.05.05. 19:00

A legszebb konyhakertet keresik Mosonmagyaróváron

Mészely Réka

Mosonmagyaróvár önkormányzata az országos programhoz csatlakozva ismételten meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot. Várják minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését június 15-ig. Jelentkezési lap kérhető és leadható a Mosonmagyar­óvári Polgármesteri Hivatal portáján, vagy letölthető a www.mosonmagyarovar.hu honlapról, elküldhető a [email protected] e-mail-­címre. Bővebb információ a koordinátortól, Németh Andreától kérhető a 96/577-822-es telefonszámon.

Nevezni balkon, mini-, normál kert, továbbá zártkert 1. – zöldséges, zártkert 2. – gyümölcsös, zártkert 3. – vegyes kategóriában, valamint közösségi, óvodák, iskolák, csoportok, szervezetek által megművelt kertekkel lehet. Az eredményhirdetés szeptemberben a terménykiállítás keretében lesz.

Kategóriánként az első három helyezést és indokolt esetben különdíjakat ítélnek oda. A programhoz kapcsolódó „Magyarország legszebb konyhakertje” díjra történő jelölésre minden kategória első helyezettje lesz jogosult a helyi zsűri ajánlása alapján. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!