Fejlesztés

2022.04.03. 07:00

Kerékpárút épül Harka és Sopronkeresztúr között

Kerékpárút épül Harka és Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) között – jelentette be szerdán közösségi oldalán Duschanek Péter, Harka polgármestere.

kisalfold.hu

Fotó: MW-archívum

Fotó: Bús Csaba

– Egy izgalmas programba nyertünk betekintést. Ausztriai szomszédaink is kerékpárutak építését tervezik, és azt vizsgáltuk meg személyesen, hogy hol tudjuk a magyarországi tervekkel összekötni a két projektet – állt a Harka önkormányzatának Facebook-oldalán közzétett beszámolóban.

 

A projektekben érintett résztvevők összesen 16 kilométert tekertek le a települések között, és meghatározták a stratégiailag fontos összekötési pontokat. A kerékpártúrán Duschanek Péterrel részt vett többek között Kópháza, Nagycenk és Sopronkeresztúr polgármestere, valamint Keller Csilla, az Alpok­alja–Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezet vezetője és Christine Zopf-Renner, a Burgenlandi Mobilitási Központ munkatársa. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!