Krupié bajnokság

2022.04.28. 23:00

A legjobb krupiék versenyeztek egymással, soproni és győri résztvevőkkel

kisalfold.hu

A legjobb krupiék versenyeztek egymással a budapesti Las Vegas Casino Atlantisban a Magyar Kaszinó Társaságok Szövetségének (MKTSZ) szervezésében megrendezett I. Országos Krupié Bajnokságon.

A bajnokságon az ország 10 játékkaszinójából érkező 12 versenyző az Amerikai Rulett és a Blackjack asztalokon 20-20 perces játékvezetéssel mérettette meg magát, a játékosok ezúttal a szakmai zsűri tagjai voltak, akik 3 fő szempont szerint pontoztak: vendégkapcsolat, technikai készségek és játékirányítás.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott, izgalmas és jó hangulatú eseményen a Nyíregyházáról, Debrecenből, Budapestről, Győrből, Pécsről és Sopronból érkezett kollégák személyesen is megismerhették egymást, és megvitathatták a szakma fortélyait.

Horváth Zoltán és Nyers Dominik, a magyarországi verseny első és második helyezettje május közepén Monte Carloban, az Európai Krupié Bajnokságon mérheti össze tudását a kontinens legjobbjaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!