bábelőadás

2022.03.02. 17:00

Kelekótya haramiák Sopronban

kisalfold.hu

Különlegességként hagyományos, látványos kesztyűs bábok segítségével kelti életre a Kelekótya haramiák című zenés történetet az óvodás bérleteseknek a Ziranó Színház a Liszt Ferenc Kulturális Központban. A bábelőadást március 9-ig tekinthetik meg a keddenként és szerdánként.

 

A Ziranó Színház már több alkalommal is hozott mesés, vidám történeteket a gyerekeknek. Igényes, színvonalas bábjátékuk emlékezetes a kicsik számára, látványos játszási technikájukkal együtt. A három kismalac, Pulcinella kertészkedik című szórakoztató előadásaik mind remek élményt jelentettek az elmúlt években a lurkóknak és az őket kísérő nagyoknak Sopronban és az ország több pontján.

 

A mostani történetük két rablóról szól, akik különleges kalandokba keverednek. Gerzson és Ödön nem riad vissza semmitől az életben. De hiába minden mesterkedés, mindig közbejön valami. Egyszer azonban különös mesébe keverednek, és kénytelenek hőssé válni, ha akarják, ha nem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!