Összefogás

2022.03.30. 14:35

Jótékonysági gálát rendeznek Csornán, hogy támogassák Anett színészi álmait

Musical- és operettgálát rendeznek április 23-án Csornán. Haszonics Anett ifjú színésznövendék pályafutását támogatják.

Cs. Kovács Attila

Kedves emlék egy közös fellépésről: Peller Károly és Haszonics Anett.

A fiatal csornai színésztehetség, Haszonics Anett támogatására rendeznek jótékonysági musical- és operettgálát a művelődési központban. A bevételt Anett ta- níttatására fordítják a szervezők, hogy teljesülhessen nagy álma és színésznő lehessen. A közönség gyerekszereplőként már több darabban is láthatta őt a Győri Nemzeti Színházban, illetve fővárosi színpadokon. A műsor április 23-lesz, fellép Peller Károly, Geszthy Veronika, Altsach Gergely, Sipos Balázs és természetesen Haszonics Anett is.

 

Anett kicsi kora óta készül a színészi pályára. Mindent megtesz azért, hogy vágyait valóra váltsa, keményen tanul, dolgozik, és szülei is mindenben támogatják. Van azonban egy szint, amikor már nem elég a lelkesedés és az elszánt akarat. Külső támogatásra is szükség van. Ezt kéri most Haszonics Anett a közönségétől. A rendezvény bevételét, a felajánlásokat tehát a fiatal tehetség fejlődésére fordítják. Művészeti táborokra, ének- és zenei órákra, utazásokra, hangtechnikai felszerelések vásárlására. Részletek a művelődési központ elérhetőségein.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!