Vitézek

2022.03.04. 21:00

Hadtörténeti kiállítás nyílik Hegyeshalomban

Hadtörténeti kiállítás nyílik március 7., hétfőtől 27-ig a hegyeshalmi közösségi házban.

kisalfold.hu

Az öt évvel ezelőtti, nagy sikert aratott tárlat bővített változatát mutatják be, ahol testközelben tekinthetik meg az érdeklődők a honfoglalástól napjainkig viselt, használt ruházatokat és fegyverzeteket. Kiállítják a magyar Szent Korona hitelesített másolatát is. A tárlatot a Magyar Honvédség támogatásával és részvételével rendezik meg.

 

A kiállítást hétköznapokon 8–12 óra között iskolák, óvodák és egyéb intézmények csoportjai látogathatják, délután 2 és 6 óra között pedig nyilvános megtekintést biztosítanak. Szombatonként délután 2 és 6 óra között, március 15-én délután 1 és 5 óra között várják az érdeklődőket. A csoportoknak előzetes bejelentkezés szükséges, melyet megtehetnek a hegyeshalmi polgármesteri hivatal ügyfélfogadási idejében a 96/568-251-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen. Bővebb felvilágosítás kérhető Tóth Gyulától a 06-30/209-2013-as telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!