Április 9-én

2022.03.20. 15:00

Borversenyre várják a jelentkezéseket Bágyogszováton

munkatársunktól

kisalfold.hu

A Bágyogszovátért Egyesület kilencedik alkalommal hirdeti meg április 9-én borversenyét. Jelentkezhetnek mindazok a szőlővel, borral foglalkozó személyek, akik a Csornai járáshoz tartozó községekben vagy azok környezetében lévő településeken élnek, és szeretnék, hogy a tulajdonukban lévő bor minőségét szakértők vizs­­gálják meg.

 

A versenyre benevezett 2021-es évjáratú borokat két kategóriában bírálják el: a járás harminchárom településén termett szőlőből készített borok kategóriája; a járás területén kívül termett szőlőből, de a járáshoz tartozó vagy a környező településeken készített borok kategóriája.

 

A jelentkezési határidő a korlátozott férőhely miatt március 28. Jelentkezni lehet a 30/633-4713-as és a 70/453-6658-as számokon, ahol bővebb információ is kérhető. A minták leadásának időpontja: március 29–április 2. 
Nevezni mindkét kategóriában lehet, fajtánként 1–1 mintát kell leadni a következő helyszíneken: Bágyogszovát, Queen vendéglő; Csorna, Agrota Gazdabolt. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!