100 ezertől 50 milliióig

2022.03.18. 19:00

Alapítványok támogatásáról döntöttek Mosonmagyaróváron

kisalfold.hu

A mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete legutóbbi ülésén döntött ­­ az alapítványok támoga­­­tá­­­­­­sáról. 
A Családok Átmeneti Otthonának fenntartója, a Magyarországi Baptista Egyház Pápai Sarokkő Baptista Gyülekezete és működtetője, a Lehetőség Családoknak 2005 Alapítvány részére 3,1 millió forintot ítéltek meg. 
A hospice-házat működtető Hospice–Segítő Kéz Alapítvány 50 millió forint önkormányzati pénzből gazdálkodhat idén. Az Újjáéledés Alapítvány működési költségeinek támogatására október 15-ig 500 ezer forintot nyújtanak. 
A Majoroki Iskola Tanulóiért Alapítvány részére „Éljen a magyar szabadság!” történelmi vetélkedő díjazásához, könyvutalvány vásárlásához 100 ezer forintnyi választókerületi kerettámogatást adnak. A Hátrányos Helyzetű Tanulókért Alapítványt a Bolyai-iskola 125 éves évfordulója kapcsán szervezendő rendezvények megvalósításában, iskolai hangrendszer kiépítésében segítik több százezer forinttal a választókerületi, valamint a polgármesteri és alpolgármesteri kerettámogatásokból. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!