Hónapról hónapra

2022.01.01. 17:00

Megszületett a csornai önkormányzat testületi munkaterve

A csornai önkormányzat képviselő-testülete legutóbbi ülésén döntött a 2022. évi munkarendjéről. Azaz meghatározta, hogy milyen témákról tárgyalnak üléseiken. Természetesen csak az előre látható, illetve kötelezően tárgyalandó ügyeket vették be a munkarendbe. 
Eszerint januárban a roma nemzetiségi önkormányzattal kötött megállapodást vizsgálják felül. Februárban a 2022-es költségvetésről tárgyalnak, valamint a Vilmos Park Kft. üzleti tervét tekintik át. Márciusban a város közbiztonságáról hallgatnak meg beszámolót, áprilisban a Csornahő Kft.-vel foglalkoznak. Májusban a mezőőri tevékenységről lesz szó az ülésen, júniusban a napközi otthonos óvoda munkájáról kapnak tájékoztatást. 
Júliusban és augusztusban nem lesz testületi ülés. Szeptemberben a kapuvári katasztrófavédelmi őrs, októberben a védőnői szolgálat szakmai munkájáról hangzik el tájékoztató. Novemberben elbírálják a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat kérelmeit, decemberben pedig már a 2023-as munkatervet állítják össze. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!