2000 előtt készült képekkel

2022.01.25. 13:00

Győrieknek hirdet fotópályázatot a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér fotópályázatot hirdet „Az én Győröm – az én közösségem” címmel győri polgárok részére. Célunk, hogy bemutassuk a mai fiataloknak, hogy milyen volt szüleik, nagyszüleik városa, hogyan fejlődtek a városrészek, amelyekben élünk.

Nyissuk ki a család fotóalbumát, keresgéljünk a régi fotográfiák között! A kép ábrázolhat egy utcafrontot, folyópartot, játszóteret, bármit, ami Győrben, Győrről, győri életképként, illetve ilyen környezetben készült családi vagy rendezvényfotókat.

Pályázati feltételek:

– Papír alapon vagy digitális formátumban várunk fotókat, amelyek 2000 előtt készültek.

– A behozott papír alapú képeket kollégáink digitalizálják, ezt követően pedig az eredeti példányt visszaadják, valamint elektronikus úton is a pályázó rendelkezésére bocsátják.

– Egy pályázó maximum 5 db fotóval pályázhat.

– A pályázat nevezési lap kitöltésével együtt érvényes.

A fotók beküldésének módja:

Személyesen – előre egyeztetett időpontban – a Kisfaludy Károly Könyvtár (Győr, Baross G. út 4.) harmadik emeletén található Digitális Szolgáltatások Osztályán;

Időpont egyeztetés a 96/312-531; és 96/319-997 telefonszámokon

Elektronikus formában az [email protected] címre lehet beküldeni.

Utóbbi esetben a technikai feltételek: 300 DPI-s felbontás, JPG formátum.

A pályázat kezdete: 2022. január 25.

Beküldési határidő: 2022. március 31. éjfél

A pályázat értékelése:

– A beérkezett pályaműveket feltöltjük a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér hivatalos weboldalára.

– A nyilvánosan közzétett képeket közönségszavazásra bocsátjuk, és a városrészenként (célterületenként) legsikeresebb, legnépszerűbb pályaművek beküldői könyvjutalomban részesülnek.

– A képekből virtuális kiállítást, a legsikeresebb alkotásokból pedig tényleges kiállítást rendezünk Győr városrészeiben.

A teljes pályázati kiírás és a nevezési lap letölthető honlapunkról.

További információk [email protected] e-mail címen kérhetők.

„A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című pályázat a TOP-6.9.2-16-GY1-2018-00001 projekt keretében valósul meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában