Rendkívüli munka a nehéz helyzetben

2022.01.05. 07:00

Értékelték a csornai polgármesteri hivatal előző évi munkáját

kisalfold.hu

A csornai képviselő-testület legutóbbi ülésén a polgármesteri hivatal munkájáról hangzott el beszámoló. Szalai­né dr. Németh Annamária arról beszélt az ülésen, hogy a rendkívüli év rendkívüli feladatokat adott a hivatal munkatársainak. Mint mondta, minden nehézség ellenére helytálltak, a feladatokat megfelelő színvonalon látták el. A polgárokat nem hagyták segítség nélkül, a rászorulókat támogatták, biztosították az életkezdő támogatásokat a jogosultaknak, együttműködtek a társszervekkel. A város zökkenőmentesen működhetett. 
 

Az adóztatási és végrehajtási feladatokat a jogszabályok keretein belül, de méltányossággal és emberségesen, eredményesen végezték el. 
 

A jegyző beszámolójában olvasható, hogy a hivatalban nem vezettek be általános jelleggel otthoni munkavégzést. A járvány okozta megbetegedések megelőzése érdekében fokozott védelmi intézkedéseket léptettek életbe. A személyes ügyfélfogadást korlátozták, a kollégák heti néhány napos szabadságolásának elrendelésével is kísérlet történt az egymás közti érintkezések minimalizálására. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!