Puskás, a musical

2021.12.26. 21:00

Győri Audi ETO-sok a színpadon

A Puskás, a musical a leghíresebb magyar sportoló, Puskás Ferenc és az Aranycsapat történetét dolgozza fel és állít méltó emléket nekik.

kisalfold.hu

A Győri Nemzeti Színházban egy-egy előadás alkalmával az angol intéző szerepét a Győri Audi-ETO KC egy-egy meghatározó alakja alakítja a januári előadásokon – írja többek között a gyorietokc.hu. Felbukkan majd a színpadon az angol intéző szerepében a klub elnöke, Bartha Csaba, Görbicz Anita sportigazgató, Ambros Martín vezetőedző és Stine Oftedal, a csapat egyik legjobb játékosa is. „Mikor Bakos-Kiss Gábor, a Győri Nemzeti Színház igazgatója megkeresett azzal kapcsolatban, hogy klubunk néhány tagja szerepeljen a Puskás, a musical című előadásban, gondolkodás nélkül igent mondtam. Puskás Ferenc személye nemcsak a magyar labdarúgásnak, hanem minden sportoló számára példaértékű. Nagy megtiszteltetés, hogy a leghíresebb magyarnak emléket állító darabban szerepelhetünk” – nyilatkozta Bartha Csaba. Az említett előadások január 4-én, január 5-én délután és este, valamint január 7-én lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában