Ünnepi díszben

2021.12.10. 23:00

Győrben sétára csábítanak a fények Adyvárosban is

Barki Andrea

Adyváros eddig is szépen fel volt díszítve karácsonykor. Radnóti Ákos alpolgármester kezdeményezésére a szépen felújított adyvárosi tó partjára is felállítottak egy betlehemet, ami azóta nagyon népszerűvé vált. 

 

– Fontosnak tartom, hogy a bibliai történeteket is megismerjék a gyerekek. Több helyszínen állítottunk fel mindenki karácsonyfáját is, az Ifjúság körúton pedig három helyen természetes fenyőfát díszítettünk fel – sorolta Radnóti Ákos alpolgármester a részleteket. 

 

Idén újabb újdonsággal lepte meg Adyváros lakóit. 

 

– Az Ifjúság körutat gyönyörű platánfasor szegélyezi. Arra gondoltam, hogy szépen mutatna egy fényfüzér, ami egyfajta kapuvá varázsolná az útszakaszt, ezért képviselői keretemből feldíszítettük. 
 

A karácsonyi díszkivilágítás kellemes sétára ad lehetőséget a felújított Ifjúság körúton. – Nagyon örülök, hogy a lakók kedvezően fogadták kezdeményezésemet. Azt mondják, ilyet csak Európa nagyvárosaiban lehet látni. Azt ígérhetem, hogy ezután mindig feldíszítjük ezt a területet is – ígérte Radnóti Ákos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!