Közmeghallgatás

2021.12.14. 11:00

Bősárkány hírei

A bősárkányi önkormányzat közmeghallgatást tart december 15-én, szerdán 18 órakor a községháza első emeleti tanácskozótermében. Napirenden lesznek az idei év eredményei, a jövő évi tervek, de a lakosság is feltehet kérdéseket, javaslatokat.

kisalfold.hu

A kónyi szociális központ és a Csiribiri családi és gyermekjóléti szolgálat tartós élelmiszert és édességet gyűjt a településen december 20-ig. A felajánlásokat az önkormányzatnál vagy a könyvtárban lehet leadni. Csütörtökön 17 órakor karácsonyi koncertet adnak a művelődési házban a Kerényi György Alapfokú Művészeti Iskola bősárkányi tagozatának növendékei. Végül, de nem utolsósorban az alkotó kedvűeknek is szól egy felhívás.

Jövőre lesz a település jubileu­­ma, ez alkalmából logópályázatot hirdet az önkormányzat „Bősárkány 800 éves település” címmel. Olyan logót várnak a nyílt pályázatra, amely könnyedén illeszthető bármilyen arculati elemhez. Nevezési díj nincs, a nyertes pályázat 100 ezer forintos pénzdíjban részesül. A pályamunkák beérkezési határideje december 15., további információ a [email protected] e-mail-címen kérhető. Az eredményhirdetés az év utolsó napján lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!