Irodalom

2021.07.16. 21:00

Pályázat: novella a jövőből

kisalfold.hu

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér és a Magyar Napló Kiadó irodalmi pályázatot hirdet „Győr 750” címmel Győrben élő amatőr, kezdő és már publikáló szerzők számára szépirodalmi, prózai műfajban készült novellák beküldésére. Egyszerre egy, nyomtatott formában még nem publikált novellával lehet nevezni, ami Győrben játszódik ötven év múlva, tehát 2071-ben. A maximális terjedelem 15 ezer karakter. Jeligével ellátva elektronikusan lehet beküldeni .doc, .docx, .rtf, .odt szövegfájl formátumban a [email protected] e-mail-címre. Beküldési határidő: augusztus 31., éjfél. A pályaműveket ötfős zsűri értékeli. A városrészenként legjobbnak ítélt pályaművek alkotói pénzjutalomban részesülnek.

A pályázatra beérkezett legeredményesebb 15 pályaművet kiadványban teszik közzé, amelynek nyilvános bemutatóját s egyben a pályázat díjkiosztó ünnepségét novemberben rendezik meg. A zsűrizésről szeptember 30-ig értesítik a pályázókat. Elsősorban győri lakosok részvételére számí- tanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!