Elismerések

2021.07.04. 19:00

Köztisztviselőket díjaztak Sopronban

A soproni városháza nagytermében adták át a köztisztviselők elismerését csütörtökön. A legrangosabb kitüntetést, a Thurner Mihály-emlékgyűrűt idén Patzner László, a belső ellenőrzési csoport vezetője vehette át.

kisalfold.hu

Sopron Közigazgatásáért Oklevél kitüntetésben részesült Balog Sándor Tamás (városfejlesztési osztály – önkormányzati építési ügyintéző), Gyarmatiné Szabó Katalin (közgazdasági osztály – a pénzügyi csoport vezetője), Kaptay Andrea Zsuzsanna (városgazdálkodási osztály – városüzemeltetési ügyintéző), Papp Eszter (közgazdasági osztály – az adókivetési csoport vezetője), Róth Henrik (jegyzői iroda – technikai kisegítő munkatárs).

A városvezetés részéről Farkas Ciprián polgármester, Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek, valamint dr. Sárvári Szabolcs jegyző fejezte ki elismerését és mondott köszönetet a hivatalban dolgozó valamennyi köztisztviselőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!