Foci Eb 2016 KO

A helyi turisztikai hivatal meghívta Portugáliába azt a francia szurkolót és az őt vigasztaló kisfiút, kiknek a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti döntője utáni találkozását megörökítő videó bejárta a világot.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a sikeres Európa-bajnoki szereplésnek köszönhető bevétel nagyjából egyharmadát fejlesztésekre, utánpótlásra költi majd - jelentette ki Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója a Sport TV Mai Helyzet című műsorában.
A labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt - a június 10-től július 10-ig tartó időszakban - összesen 7 millió 246 ezren nézték hosszabb-rövidebb ideig az M4 Sport valamelyik műsorát - olvasható az MTVA hétfői közleményében.
A portugál sajtó elragadtatással ír a labdarúgó-válogatottról azután, hogy a csapat vasárnap hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte a házigazdák együttesét a franciaországi Európa-bajnokság döntőjében.
Nem nyitott ki hétfőn a párizsi Eiffel-torony a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság előző esti döntője alatt a randalírozó szurkolók és a rendőri erők közötti összecsapások miatt - közölte a látványosságot működtető SETE nevű cég.