Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


135 találat Pap János névre

2012.01.14. 21:14

Hangversennyel emlékeztek Brusznyai Árpádra a veszprémi Pannon Egyetemen

Történelmünk nem áldozatokkal, hanem hősökkel van tele - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szombaton a Brusznyai Árpád tiszteletére.

2008.01.09. 18:44

Tizenhat órán át beszéltek a megyei képviselők

Győr-Moson-Sopron - Egész pontosan tizenhat és fél órán át beszéltek a megye országgyűlési képviselői eddig a parlament mostani ciklusában. A megyei listavezető és sereghajtó felszólalási ideje között hússzoros a különbség.

2006.10.11.

Megosztott falvak az önkormányzati választásokon

Az önkormányzati voksoláskor több Mosonmagyaróvár környéki faluban is fej fej mellett haladtak a polgármesterjelöltek.

2006.09.26.

Vita Ásványráró jelenéről és jövőjéről

Ásványrárón a hét végén telt ház várta a Galba Béla által meghirdetett kampánygyűlést, melyre nemcsak Pék Ottó, Kovács Sándorné Leila Csilla polgármesterjelölt, hanem Böősy Imre polgármester (és persze jelölt is), valamint Pap János korábbi országgyűlési képviselő is ellátogatott. Galba úgy kezdte: harminc éve vásárolt hétvégi házat Ásványrárón, s annyira megszerette a települést, hogy öt éve ideköltözött.

2006.08.31.

A Fidesz megyei listái

A Fidesz leadta a megyei közgyűlési listák ajánlószelvényeit a területi választási bizottságnak.

2006.08.18.

Leváltották a választókerületi elnököt

Megerősítette lapunk értesüléseit Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, miszerint a közelmúltban visszavonták a megye 4. számú választókerülete korábbi elnökének megbízását.

2006.06.28.

Hitelből építenék fel a sportcsarnokot

Mosonmagyaróvár önkormányzata hétfői ülésén Szabó Miklós (MDF) napirend előtt azt tudakolta a polgármestertől, miként lehetséges, hogy a 96 százalékban önkormányzati tulajdonú Gazdász utcai telket meghirdették eladásra, holott a tulajdonosi bizottság határozata alapján a tulajdonközösség megszüntetését kellett volna kezdeményezni. A képviselő szerint ezután jobb áron lehetne értékesíteni az ingatlant.

2006.06.08.

Tisztújítás után, változások előtt

„ A munkában alapvető változás nem lesz, hiszen évekig dolgoztam együtt a régi elnökkel" – fogalmazott az MPSZ új elnöke.

2006.05.29.

Alvállalkozóké lesz a kórház laborja

A mosonmagyaróvári képviselő-testület csütörtöki ülésén éles vitát váltott ki a Karolina Kórház intézkedési terve. Szentkuti Károly (SZDSZ) alpolgármester elmondta: a képviselő-testület az elmúlt év májusában hozott határozatával írta elő a kórház vezetőségének az intézkedési terv kidolgozását a működőképesség helyreállítása érdekében. Jelenleg 185 millió forint a kórház hiánya, amiből a huszonöt napot meghaladó tartozás 91 millió.

2006.05.06.

Kik írták

a levelet?

Pap János országgyűlési képviselőségét kérve írtak levelet hívei Orbán Viktornak a minap (Kisalföld, 2006. május 4.). Ebben azt kérték, a megyei listán rangsorolják őt előbbre, hogy bejuthasson a parlamentbe: a levél szerzőjéről és tartalmáról Pap János nem nyilatkozott.