Kisalföld logö

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


7 találat Csapó József névre


2010.01.30. 08:44

Olvasói SMS: Fától az erdőt

˝Kíváncsi lennék, hogy a soproni parkerdőben a fakivágásokat ellenőrzi-e erdész szakember, mert elképesztő, hogy egészséges fákat vágnak ki és a korhadt kidőlteket nem bántják...˝

2010.01.10. 01:00

Elszaporodtak a vaddisznók

Egyre többen panaszkodnak vaddisznók okozta károkra az erdővel határos városrészeken. A Taeg Zrt. a tervezett vadászatokon túl riasztásokkal is igyekszik segíteni.

2009.10.26. 08:35

Vandálok dúlnak az erdőben

Sopron - Több millió forintos kárt okoznak évente a vandálok a soproni parkerdőben. A Taeg Zrt. alig készül el egy felújítással, máris másikba foghat.

2009.05.15. 10:19

Fejlesztések a parkerdőben

Sopron - Nagyméretű tájékoztató táblákat, új útirányjelzőket is kihelyez a Taeg Zrt. a soproni parkerdőben, megújítják a turistautak festését, a berendezéseket és saját forrásból felújítják az erdei tornapályát is.

2007.09.29.

A Csillagban a szabadon

A Csillag börtönből lehetetlen megszökni, még ő sem tudna – mondta Csapó József dandártábornok. A Szegedi Fegyház és Börtön volt parancsnokát három éve egy sorozatgyilkos túszul akarta ejteni, de a terv még idejében kiderült. Csapó Józseffel főleg a legekről beszélgettünk, egy-egy elejtett mondatából azonban sok minden kiderült a börtönök misztikusnak tartott világáról is.

2007.06.02.

Büntetés élethosszig – akár húsz évig

A Btk. tervezett módosításában már nem szerepel a legsúlyosabb bűncselekmények, a szinte kivétel nélkül több gyilkosság elkövetőit büntető, tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés. Nagy Ferenc szegedi büntetőjogász professzor éles kritikát fogalmazott meg a tervezettel kapcsolatban.

2006.04.17.

Az uniós mintatartományok segítségét kérik Székelyföldön

Az Európai Unió mintatartományának segítségét kérik a székelyföldi autonómia ügyében. A Székely Nemzeti Tanács elnöke Dél-Tirolban járt a közelmúltban az olaszországi autonómrégió európai parlamenti képviselőjének meghívására.