Kisalföld logö

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 19°C | 28°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


5 találat Borsos Ferenc névre


2008.01.12. 06:19

Tovább tart a vita a hulladékhasznosítóról

Sopron–Fertőrákos - A győri Reflex Környezetvédő Egyesület megfellebbezte a megyei közigazgatási hivatal első fokon kiadott határozatát a golgotai bánya ügyében. Arra hivatkoznak, hogy természetvédelmi érdekeket sért a vállalkozó elképzelése.

2007.07.13.

Hulladékhasznosító: további vita

Sopron–Fertőrákos - Elvi akadály nem tiltja a Golgotára tervezett hulladékhasznosító létesítését, a környezetvédelmi igazgatóság mindössze hiánypótlásra szólította fel a vállalkozót – ez derült ki a hatósági bejárás óta.

2007.05.25.

A hulladékhasznosító kálváriája

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a Fertőrákoshoz tartozó Golgota településrész telektulajdonosai, miután egy vállalkozó telephelyengedélyt kért építési törmelék feldolgozására. A hónap végén szakhatósági bejárás után dől el, hogy a tájvédelmi körzetben elindulhat-e a tevékenység.

2006.08.02.

Patinás múlt, biztató jelen és jövő

Gyevát Gyula 1955-ös feltűnésével egy kisebb sikertörténet vette kezdetét Sopronban, már ami az ökölvívást illeti.

2006.02.15.

Három szinten lángolt az irodaház

Az idei eddigi legnagyobb tűzhöz riadóztatták szerda hajnalban a soproni tűzoltókat, akikhez a kapuváriak és a nagylózsi önkéntesek is csatlakoztak. Két műszakban összesen nyolc tűzoltó gépjármű igyekezett megfékezni a háromszintes, ötszáz négyzetméteres épületben keletkezett lángokat. Az egykor vadászkastélyként szolgált, több mint százéves épület fa födémszerkezete azonban újból és újból lángra kapott.