Kisalföld logö

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 19°C | 28°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


43 találat Birkás Tivadar névre

2008.02.25. 07:17

Döntetlen a Fradi ellen

Labdarúgás - Több megyei csapat is felkészülési mérkőzést játszott a hétvégén. Alapos vérfrissítésen ment keresztül az Integrál-DAC. Öt új labdarúgó érkezett az együtteshez és Birkás Tivadar társadalmi elnök még az utolsó pillanatban is két új játékos ügyét intézte. Buzgólkodását siker koronázta, hiszen megegyezett Sallói Istvánnal, az Újpest vezetőjével, s ennek értelmében Ogbodo és Bisoye is Győrben folytatja pályafutását kölcsönjátékosként.

2007.12.03. 14:18

Vendégségben járt a Real Madridnál

Labdarúgás - A Real Madrid futballcsapatánál vendégeskedett Birkás Tivadar, a győri Integrál-DAC társadalmi elnöke. A spanyol klub öltözőjében a sztárok helyére is leülhetett.

2007.02.02.

a dac-pálya a fifa honlapján

labdarúgás

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hivatalos honlapján (www.fifa.com) is szerepel már a győri Integrál-DAC SE tavaly ősszel átadott mqfüves pályája. Európában 56 ilyen típusú létesítményt tartanak nyilván.

2007.02.02.

a dac-pálya a fifa honlapján

labdarúgás

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hivatalos honlapján (www.fifa.com) is szerepel már a győri Integrál-DAC SE tavaly ősszel átadott mqfüves pályája. Európában 56 ilyen típusú létesítményt tartanak nyilván.

2006.10.05.

Fifa-csillagos pályát avattak Győrött

Ünnepélyes külsőségek között adták át tegnap Győrött az Integrál-DAC országosan, de talán még Közép-Európában is egyedülálló, A kategóriás, holland rendszerű, villanyvilágításos műfüves, szabályos méretű nagypályáját. A létesítmény, amely „egycsillagos” FIFA-minősítést kapott, az állami pályázaton nyert 70 millió forintból és nagyjából ekkora összegű önerőből épült.

2006.05.04.

Több ezer szurkolót várnak az első győri futballdélutánra

A Győri ETO FC, a Gyirmót és az Integrál-DAC összefogott a szurkolókért, akik a szombati másodosztályú városi rangadót és az élvonalban a Kaposvár győri vendégjátékát is megtekinthetik. A rendező klub, az Integrál-DAC nevében Birkás Tivadar elnök arra kéri a szurkolókat, hogy a várható torlódások elkerülése érdekében a szokottnál korábban induljanak el a találkozóra.

2006.04.23.

Többen izgulhatnak

Miután valamennyi egyéni körzet nem dőlt el, némileg bizonytalan, a megyéből kik jutnak listáról a T. Házba. A Fidesz területi listájáról Lanczendorfer Erzsébet, Molnár Ágnes biztosan, Fenyőházi Tibor csak akkor, ha Szijjártó Péter végül győz egyéniben – ha nem, Szijjártóé a listás mandátum. A szocialistáknál is több eset lehetséges. Balogh József és Molnár Csaba egyéni körzetből vagy listáról már a parlamentben van. Ha egyikük nyer, akkor Papp József, ha mindkettőjük, akkor Kránitz László is örülhet a listás helynek.

2006.04.11.

Szoros verseny 4 helyen

A hét megyei választókerület közül háromban nem tartanak második fordulót, ugyanis az 1-es számú választókerületben Medgyasszay László (Fidesz–KDNP) 56,84 százalékkal, az 5-ösben Áder János (Fidesz–KDNP) 56,39 százalékkal, a 6-osban Ivanics Ferenc (Fidesz–KDNP) 58,63 százalékkal megnyerte a választások első fordulóját. Négy éve négy helyen dőlt el a verseny.

2006.03.21.

Megyei politikusok befutó helyeken

Folytatás az 1. oldalról.

2006.02.16.

A munkanélküliség és az utak a gondlista élén

A Kisalföld birtokába jutott egy, a Magyar Szocialista Párt belső körei számára készült reprezentatív közvélemény-kutatás, amely Győr-Moson-Sopron megye 3-as számú választókerületének – Győr déli részének – „véleményklímájáról" szól. A nyilvánvalóan a parlamenti választási felkészülést szolgáló anyag január 7-én készült, 600 ember telefonos megkérdezésével.