Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Zenekari évzárót tartottak

A közelmúltban tartotta hagyományos évzáró összejövetelét Kapuvár Városi Fúvószenekara.

A zenészek nagy várakozással készültek a 2009-es évre, hiszen nagyon sok szereplés várt a tagokra – hangsúlyozta Szücs Róbert karnagy a Kapuvár Városi Fúvószenekar évzáróján a minap. Elmondta, egy hónappal ezelőtti közgyűlésükön megválasztották az új vezetőséget. A zenekar elnöke ismét Szabó László lett.

Szücs Róbert értékelése szerint fellépéseik sorából kiemelkedtek a fúvószenekari találkozók, emellett számos falunapon és városi rendezvényen szólaltak meg a kapuvári zenészek.

A karnagy hangsúlyozta, a próbák látogatottsága nem volt mindig megfelelő, s így az előttük álló feladatok megvalósítása is nehéznek bizonyult. De a tavaszi koncert előtt a társaság ˝összekapta magát˝ s egy nagy sikerű előadással kedveskedett a város lakosságának. Megemlítette, hogy a zenekar hangszerállománya elavult, szükség lenne új hangszerek vásárlására, illetve a meglévők felújítására.

A következő évről elhangzott: a téli időszakban a zenekar készül az immár hagyományos tavaszköszöntő hangversenyére, és már több meghívás is érkezett számukra Magyarországról és külföldről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kihűlt – milliók között?

A családsegítő intézet munkatársai holtan találtak kedden egy 71 éves nőt Kapuváron a Szent Katalin… Tovább olvasom