Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Vitnyéden támadják a fémkereskedőt

Vitnyéden rendet kellene tenni a fémkereskedő háza tájékán” – mondták többen is az utcabeliek közül.
„ Vitnyéden rendet kellene tenni a fémkereskedő háza tájékán" – mondták többen is az utcabeliek közül, akik kifogásolják, este sokáig nagy a zörgés, s mindenféle „gyanús elemek" fordulnak meg a környéken.

„ Vitnyéden a fémkereskedő házához késő délután, de még este is érkeznek a lomisok, nagy zajt csapva. Azt is nehezményezzük, ezek az emberek sokszor szemetet hagynak maguk után, vagy éppen az árokparton végzik el a dolgukat" – mondták az utca lakói, akik szerint az állapotokon hivatalból kellene javítani.

– A helyi jegyzőnek ajánlott levélben hívtam fel a figyelmét a fémkereskedés körüli helyzetre – tette hozzá Rabi Józsefné nyugdíjas. – Mindenünnen hordják ide a fémhulladékot. Olyan alakok fordulnak meg itt, akiktől bizony félünk. Nem csoda, hiszen gyakran egészen a késő esti órákig, kilencig, háromnegyed tízig tart az utcánkban, a közterületen a pakolás, a zörgés. Május elsején ugyan csend volt, de előtte vasárnap is ezt kellett hallgatnunk. Nem is értjük, miért nincs kint egy tábla a telep nyitvatartási idejével. A sok kamion, megrakott utánfutós autó meg kárt tesz az árokparton. A nehéz járművek már tönkre is tették annak a járdának egy szakaszát, amelyet még annak idején társadalmi munkában magunk készítettünk.

– A probléma hamarosan megoldódik – mondta a vitnyédi fémkereskedő. – Már egy éve beadtam, de csak a hetekben kaptam kézhez a telephely kialakítására vonatkozó építési engedélyt. Ennek megfelelően az utcai bejáratot véglegesen bezárjuk, s csak a vasút felőli oldalon nyitunk kaput. Remélem, nyáron már az új telephelyen fogadhatjuk az ügyfeleket. Ami pedig az esti közterületi zörgéseket illeti, ebben más lomizók a hibásak, mi csak a saját udvarunkon szoktunk pakolni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A rábaközi polgármesterek bizakodóak vagy pesszimisták

Van, aki bizakodik, van, aki pesszimista, már ami az önkormányzatok jövőbeni anyagi helyzetét… Tovább olvasom