Kisalföld logö

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Vállalkozók klaszterbe!

A kapuvári székhelyű Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület (RVE) a Rábaköz mértékadó vállalkozásait tömörítő, érdekközösségen alapuló helyi szervezet létrehozásán munkálkodik.

– Az elképzelés alapján egy tőkeerős, pénzügyileg is fenntartható, világos koncepcióval, jövőképpel rendelkező, kizárólag az erős vállalkozói szektort magában foglaló klaszter kialakítására van szükség a tájegységben – tájékoztatott Hutflesz Mihály, az RVE alelnöke.

Az egyesület ezért kezdeményezi a térség vezető gazdasági szereplőit tömörítő fejlesztési klaszter létrehozását. A szerveződésben minden olyan vállalkozással számolnak, amelynek foglalkoztatotti létszáma eléri vagy meghaladja a 10 főt (kis-, közép, illetve nagyvállalkozási kategória). A Rábaközben 150 olyan cég működik, amelyek ebbe a csoportba tartoznak.

A megvalósítás érdekében az RVE a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében pályázatot ad be. Erről az RVE egy gazdasági fórummal egybekötött munkatalálkozót tart április 11-én, hétfőn délelőtt tíz órakor a kapuvári városháza nagytermében.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vezetőt keres a Király-tó óvoda

A kapuvári önkormányzat pályázatot írt ki a Király-tó Óvoda és Bölcsöde intézményvezetői… Tovább olvasom