Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Választott a polgári védelem

Kapuvár - Benkovics Miklóst – harmincévi munkája után – egy fiatal szakember, Budai Imre váltja a kapuvári polgári védelmi iroda élén. A harmincnyolc éves egykori pénzügyőr szoros együttműködésre törekszik a fegyveres szervekkel és az önkormányzatokkal.
– Elődöm, Benkovics Miklós harminc évig vezette a kapuvári polgári védelmi irodát, nyugdíjba vonulása után neveztek ki – mondta el lapunknak Budai Imre, az új polgári védelmi vezető. A harmincnyolc éves, kétgyermekes, egykori pénzügyőrtiszt a Fertőd–Pomogy határátkelő kirendeltségvezetőjeként dolgozott, mint mondta, nem idegen tőle a katonás fegyelem, hiszen tizenhárom évet „húzott le" a fegyveres testületnél.

Új beosztásában szinte egyszerre a mély vízbe vetették. – Nemrég vizsgáltuk a kistérség településeinek vízelvezetési rendszerét, az esetleges árvízkárok megelőzésére – mondta Budai Imre. Emellett a polgári védelmi szervezetek elméleti és gyakorlati felkészítését is szervezi, valamint a környék kitelepítési és befogadási terveinek felülvizsgálatát végzi. Budai Imre hangsúlyozta, új beosztásában szoros együttműködésre törekszik az önkormányzatokkal, a tűzoltókkal, a rendőrséggel és a civil szervezetekkel.

Olvasóink írták

 • 9. nema 2008. október 23. 17:44
  „Szóval akkor megint a lehető legjobbat sikerült választani??!”
 • 8. polgárőr 2008. október 23. 07:43
  „Ugyan mit teszteltél vele, kedves Kiváncsi01? Talán azt, hogy egy egyszerű tényeket és rövid bemutatást tartalmazó, fórumhozzászólásokat nem generáló tájékoztató cikk esetében egy piszkálódó ostobaságot odabiggyesztve lesz e aki ezt szóvá teszi? Ahogy egyébként Budai urat ismerem, személyével nagyot nyert a polgári védelem. Jó munkát kívánok!”
 • 7. kiváncsi01 2008. október 22. 23:04
  „3 napig nem szólt hozzá senki. Egy kérdéssel elindítottam a fórumot:) Ez egy teszt volt,bejött. Egyébként gratulálok és sok sikert kívánok a Budai Imrének!”
 • 6. dzsémszhetfild 2008. október 22. 19:21
  „Miköze ehhez a politikának? A rendőrt a rendőrkapitány, az APEH-ost az APEH megyei(?) vezetője, a polgárvédelmist pedig a megyei(?) katasztrófavédelmi parancsnok veszi fel. Szerintem kiváncsi01 és (elv)barátai olyanok már mint Móricka: mindenről az jut az eszükbe. Lehet, hogy ezt is "azorbánviktor" intézte el?”
 • 5. Kvzoo 2008. október 22. 16:08
  „Kiváncsi01 hozzászólása élénken emlékeztet arra a törvényre, amit úgy hívtak, hogy numerus clausus. Abban az időben is több ősvallásút akartak pozitív diszkriminációval benyomni az egyetemekre, mint amennyire a lakosságban elfoglalt arányuk szerint jártak és járhattak is. Ha kiváncsi01 szerint osztanák a kapuvári helyeket, akkor a még fellelhető 30-40 ősszoci töltene be minden pozíciót. Nem mintha a szocikkal (legalábbis a kapuváriakkal) valami bajom is lenne, de kiváncsi02 megválaszolta a továbbiakat.”
 • 4. Radikális 2008. október 22. 14:00
  „Szocik!Tessenek választást nyerni Kapuváron,aztán maguk ültethetik a saját embereiket a pozíciókba!Vagy már nincsenek is szocik Kapuváron?”
 • 3. kiváncsi02 2008. október 22. 09:10
  „A város több mint háromnegyede fideszes. Az összes munkahely nagy részét ezért fideszesek töltik be. Az üzemekben, az iskolákban, a hivatalokban, a butikokban. Mivel nagy része az itt élőknek fideszes, ezért nem lehet ez meglepő. Az lenne statisztikailag a meglepő, ha az összes helyből a felén szoci lenne. Mert akkor minden szocinak dolgozni kéne az újszülöttől az aggastyánig. Kiváncsi01, ahol te dolgozol nincsenek fideszesek? Vagy főnök vagy és kizárólag politikai alapon válogatsz munkatársakat???

  Mi lenne, ha nem azt néznéd, hogy ki kire szavaz, hanem azt, hogy milyen ember, vagy hogy dolgozik. Talán előbbre tartanánk egy kicsit.”
 • 2. was 2008. október 21. 23:32
  „őőő dehát lassan mindenki az ?!”
 • 1. kiváncsi01 2008. október 21. 21:39
  „Csak nem fideszes ő is? Ebben a városban micsoda véletlenek vannak...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felelősség: Csorna városa a csornaiaké

Csorna - Csorna a csornaiaké, a város előtt nagy lehetőségek állnak, de a település vezetői egyelőre… Tovább olvasom