Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Tragédia Kapuváron: egy autó elütött egy gyalogost a 85-ös főúton - fotók, új infók

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Úgy tudjuk, az otthonától egy saroknyira gázolták el.
21.20 - Információink szerint egy nyugdíjas férfi a baleset áldozata, úgy tudjuk, az otthonától egy saroknyira ütötte el az autó.
Tragédia Kapuváron: egy autó elütött egy gyalogost a 85-ös főúton
A kijelölt gyalogátkelőn vélhetően hazafele igyekezett, amikor egy Sopron felől érkező autó elgázolta.  Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán haladt a forgalom.

Lapunk értesülései szerint a terepjáró sofőrje egy középkorú, budapesti lakos. A gyalogátkelő-helytől több tíz méterre sikerült csak megállnia, magával vonszolva áldozatát. Az autó jobb eleje sérült, rajta fennakadva az áldozat táskája, de az úttesten szétszóródva hevert egy-egy cipő, sapka...

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

19.54 - Munkatársunk helyszíni jelentése szerint a baleset a Penny Market előtt, a Győri úton történt.

A holttest mintegy száz méterre a zebrától fekszik, az autó az árokban.
Galéria kép


 

A helyszínelés tart, a Sopron felől érkező autósokat a Sport utca felé terelik Győr irányába. Akik Győr felől érkeznek, egy sávon haladhatnak.


19.01 - Baleset történt  hétfő este a 85-ös számú főút 42-es kilométerszelvénynél, Kapuvár belterületén. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépjármű gyalogost gázolt el.

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy - orvosi ellátása ellenére - a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom - tájékoztatott a rendőrség.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Féláron kínálják a lélegzetelállító, gyórói vízimalmot!

Féláron kínálják a lélegzetelállító, gyórói vízimalmot!
A szépség maradt, a 88 milliós vételár viszont egy év alatt a felére olvadt. Tovább olvasom