Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Tolvaj a kukoricásban

Bujtás Tibor hadnagy, a Csornai Rendőrkapitányság alosztályvezetője az esettel kapcsolatban elmondta: a siker köszönhető annak is, hogy a helybeliek éberek voltak.
Egy mákültetvényben megbúvó tolvajt csíptek fülön a csornai rendőrök a hét elején. Előzőleg a férfi egy családi ház udvari fészerében az „elvihető" szerszámok között válogatott, amikor a házigazda megzavarta. A megrettent látogató a kert felé, a kukoricatáblába menekült. Miközben a tulajdonos a rendőröket riasztotta, az elkövető mozgását az időközben összegyűlő szomszédok kísérték figyelemmel a föld széléről. Pk tájékoztatták a kiérkező járőrt, hogy a férfi négykézláb kúszva elérte a szomszédos mákültetvényt, ahol hason csúszva próbált menekülni. Eltűnnie azonban nem sikerült, a rendőrök elkapták, előállították és eljárást indítottak ellene.

Bujtás Tibor hadnagy, a Csornai Rendőrkapitányság alosztályvezetője az esettel kapcsolatban elmondta: a siker köszönhető annak is, hogy a helybeliek éberek voltak, a szomszédok is odafigyeltek egymásra, illetve azonnal értesítették a rendőrséget. Bujtás hadnagy továbbra is kéri a lakosságot, hogy ha gyanús mozgású idegeneket látnak környezetükben, hívják kollégáit.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az önkormányzat saját szállója

A kétszobás „fogadót” pályázati támogatással és a helybeliek segítségével alakították ki… Tovább olvasom