Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Tisztítják a vízhálózatot Csornán, ezekben az utcákban érdemes ivóvizet tartalékolni!

Kedden este 11 órától szerda hajnali 4 óráig vízhálózat tisztítást végeznek Csornán.
A Pannon-Víztől kapott tájékoztatás szerint április 16-án kedden, este 23 órától hajnali 04 óráig vízhálózat tisztítást végeznek Csornán, a Petőfi Sándor, Mátyás király, Soproni és Eszperantó utcákban. Az érintett utcákban a munkavégzés időtartama alatt előfordulhat átmeneti vízelszíneződés és nyomásingadozás.
Javasolják, hogy az érintett területen tegyenek félre az éjszakai órákra fogyasztásuknak megfelelő mennyiségű ivóvizet. A ruhák mosása előtt pedig érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát.

Az új, sűrített levegős öblítési módszer gyorsabb és hatékonyabb a hagyományos vízöblítésnél, de az eljárás mellékhatásaként apró légbuborékok fehérre színezhetik a csapvizet. Ez kiengedve néhány perc alatt eltávozik és a víz ismét átlátszó lesz.

Az ivóvíz az eljárás ideje alatt is fogyasztható, de a helyszínen ivóvizes tartálykocsit is biztosítanak a vezeték tisztításának idejére.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drogkereskedő Dörben - Évek óta zavarták az elnök vendégei a falu nyugalmát

Drogkereskedő Dörben - Évek óta zavarták az elnök vendégei a falu nyugalmát
A csornai roma nemzetiségi önkormányzat 33 éves elnöke, K. Norbert az, akinek otthonában házkutatást tartottak. Tovább olvasom