Kisalföld logö

2019. 06. 21. péntek - Alajos, Leila 19°C | 27°C Még több cikk.

Tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba egy autó, vonattal ütközött Csornán

Az Andrássy utcai vasúti átjáróban történt a baleset, már megindult a forgalom a Csorna és Hegyeshalom közötti szakaszon.
14.52 -  Véget ért a helyszíni vizsgálat, a vonatforgalom 14.30-kor megindult az érintett szakaszon.

12.56 - A fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy személygépkocsi Csorna és Bősárkány állomások között hétfőn 12.10-kor. A gépjármű összeütközött a Hegyeshalomból Csornára közlekedő személyvonattal. Az elsődleges vizsgálatok szerint a baleset következtében sem a gépjárművezető, sem a vonat utasai közül nem sérül meg senki. Az érintett szakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére áll a vonatforgalom, az utasokat Csorna és Hegyeshalom között vonatpótló autóbuszok szállítják - tájékoztatott Rázó László, a GYSEV Zrt. sajtószóvivője.
Fotó: Cs. Kovács Attila
Fotó: Cs. Kovács Attila

12.54- Személyszállító motorvonattal ütközött össze egy gépkocsi Csornán, az Andrássy utcai vasúti átjáróban. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik biztosítják a helyszínt. Az elsődleges információk szerint a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, a vonaton tartózkodók nem sérültek meg - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját kutyája támadt rá egy 81 éves nyugdíjas férfira Kisbaboton

Saját kutyája támadt rá egy 81 éves nyugdíjas férfira Kisbaboton
Öld meg, különben ő öl meg engem. Tovább olvasom